Απολαύστε το κρασί σας χωρίς αλκοόλ!

12|07|2019

Το Apprime έχει κάνει έρευνα και προσφέρει την πλήρη γαστρονομική εμπειρία για όλους! Η νότα της διατροφολόγου στο εστιατόριο δεν θα μπορούσε να λείψει  από την κάβα των κρασιών!

Η σκέψη ξεκίνησε διαπιστώνοντας ότι πολλοί άνθρωποι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους υγείας δεν μπορούν να καταναλώνουν αλκοόλ και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να απολαύσουν ένα καλό κρασί. Με την έρευνα και τις γνώσεις της ομάδας του Apprime στο dining and wining, προστέθηκε ένα ιδανικό κρασί για εκείνους που προσέχουν την διατροφή τους ή που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή ή για αυτούς που θέλουν να πιουν και να οδηγήσουν.

Η οικογένεια Torres είναι η πιο γνωστή οικογένεια οινοπαραγωγών στην Ισπανία και μια από τις πιο σημαντικές οινικές οικογένειες παγκοσμίως, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην πρόσφατη αναγέννηση του Ισπανικού κρασιού. Η πέμπτη γενιά που έχει τα ηνία σήμερα εξάγει τα κρασιά της σε 120 χώρες και συνδυάζει με ιδιαίτερη επιτυχία την παράδοση με την καινοτομία.

Αρκετά χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του πιο θαυμαστού παραγωγού στον κόσμο, Miquel Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος από το κρασί, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του!
Χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα εξαγωγής αλκοόλης, στα οποία το κρασί έχει υποβληθεί, το Natureo διατηρήσει τα αρώματα του σταφυλιού, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, και του λείπει μόνο το αλκοόλ.

Το αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να καταναλώσει αλκοόλ, να απολαύσει όλα τα γευστικά και αρωματικά στοιχεία του κρασιού!

Από την κάβα του Apprime μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα από αυτά χωρίς ενοχές καθώς έχει 0% αλκοόλ και λιγότερες από τις μισές θερμίδες ενός συνηθισμένου κρασιού.

Natureo Torres  Λευκό Χωρίς Αλκοόλ 0.75L

Παράγεται από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας και ακολουθείται η κλασική διαδικασία της λευκής οινοποίησης. Ο τρύγος γίνεται τον Αύγουστο και η ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να επιτευχθεί ένα αρωματικό κρασί. Μια τεχνική που ονομάζεται ‘’Rotating Cone Column’’ χρησιμοποιείται στην συνέχεια για να γίνει εξαγωγή του αλκοόλ. Έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα, πλούσια και φρέσκα αρώματα λουλουδιών, από πράσινα μήλα και ροδάκινα.

Natureo Torres Χωρίς Αλκοόλ  Syrah 0.75L

 Γίνεται η ερυθρή οινοποίηση για να πάρουμε χρώμα και τανίνες και στη συνέχεια το κρασί με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης, σε κενό άερος, ζεσταίνεται στους 25οC ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ και να χαθούν όσο το δυνατόν λιγότερα αρώματα.Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Μέτριας έντασης μύτη από κόκκινα και μαύρα φρούτα με ανθικές νότες. Στο στόμα είναι ημίξηρο και λιπαρό με φρουτώδη επίγευση.

Ιδανικό για εκείνους που προσέχουν την διατροφή τους ή που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή ή για αυτούς που θέλουν να πιουν και να οδηγήσουν.