Στήθος Κοτόπουλο

02|08|2019
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
Πουρές από δυο λογιών πατάτας
Ιταλική πανσέτα
Μανιτάρια
Κρέμα τρούφας

Είναι γνωστό πως το κοτόπουλο είναι ένα τρόφιμο με πλούσια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες δηλαδή σε αμινοξέα τα οποία είναι σημαντικά για την υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος. Επίσης είναι άφθονο σε βιταμίνες, κυρίως του συμπλέγματος Β και σε μέταλλα – ιχνοστοιχεία όπως το σελήνιο, ο ψευδάργυρος, το φώσφορο, το μαγνήσιο και σίδηρο.

Στο Apprime επιλέγουμε να είναι ελεύθερης βοσκής !

Στο πιάτο που προσφέρουμε τα κοτόπουλα είναι νόστιμα, ορεινά, ελεύθερα και ωραία!Τα κοτόπουλα  ελεύθερης βοσκής ακολουθούν τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής και αναπτύσσονται μόνο με πιστοποιημένες τροφές.Μεγαλώνουν τόσο φυσικά σε υψόμετρο πάνω από 700μ για να σας προσφέρουν απόλυτα υγιεινό κρέας, χωρίς καθόλου λίπη, με μια ασύγκριτη ορεινή γεύση.

Η γλυκοπατάτα αποτελεί ένα εξαιρετικά γευστικό και θρεπτικό λαχανικό. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β5, B6, θειαμίνη, νιασίνη, ριβοφλάνη και καροτενοειδή που δικαιολογούν το πορτοκαλί της χρώμα.

Παρόλο που η πορτοκαλί ποικιλία είναι η πιο συνηθισμένη, οι γλυκοπατάτες έρχονται και σε λευκές, κίτρινες, ροζ και μωβ ποικιλίες. Δεν περιέχει λιπαρά, έχει σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο άρα είναι κατάλληλη για υπερτασικά άτομα.

Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και προτείνεται σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.Είναι μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Α, η οποία αποτελεί σπουδαίο αντιοξειδωτικό και σχετίζεται με την πρόληψη του καρκίνου, την αντιγήρανση και τη διατήρηση της καλής όρασης.