Σχετικά Με Εμάς

Apprime, προ πάντων, υπεράνω όλων. Για εμάς, fine dining experience από ψηλά. Το πιο in εστιατόριο της πόλης, επαναπροσδιορίζει το γαστρονομικό χάρτη της περιοχής προσφέροντας υψηλή γευσιγνωσία και ορίζοντα με θέα.

Η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του εστιατορίου υποστηρίζεται από μία άκρως εκλεπτυσμένη αισθητική χώρου. Δημιουργικές μαγειρικές ιδέες που βασίζονται σε αναπάντεχες συνθέσεις, στη σπανιότητα των υλικών και στις καινοτόμες τεχνικές, οι οποίες μεταμορφώνουν τι πρώτες ύλες με τρόπο, που το πιάτο ανάγεται σε μία συνολική εμπειρία.

Εξαιρετική winelist από εκλεκτούς ντόπιους – και όχι μόνο- παραγωγούς, που διαπρέπουν στην οινολογία, και ευφάνταστα cocktails με βάση χειροποίητα λικέρ και σιρόπια.

To Apprime είναι ένα μοναδικό και γαστρoνομικό αφήγημα που υπόσχεται exclusive dining και wining. Άλλοτε, υπό τους ήχους των πλήκτρων ενός κλασικού πιάνου κι άλλοτε υπό τους jazz ρυθμούς ενός σαξοφώνου και άλλοτε με soundtrack τις μελωδίες αγαπημένων κομματιών που επιλέγουν οι πιο γνωστοί DJs της πόλης.

Added value: το open air top του εστιατορίου, που είναι ειδικά διαμορφωμένο για να χαρίζει στους θαμώνες τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, με φόντο το αρχαίο θέατρο και τον πύργο του υδραγωγείου.

Η Φιλοσοφία Μας

Ο σεβασμός και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα ζωής και στις σύγχρονες επιταγές του well being, πυροδότησαν την ανάγκη μας να μείνουμε πιστοί στην υγιεινή διατροφή και τα όσα ορίζει η επιστήμη της διατροφής. Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία που το ακολουθεί, το τμήμα Διαιτολογίας του Ομίλου Αnimus σε συνεργασία με τον έμπειρο chef του Apprime, δημιούργησαν μία statement εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας, σερβίροντας μία κολεκτίβα πιάτων από αγνά και ποιοτικά προϊόντα, που ισορροπούν τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτική αξία.

Η προσιτή πολυτέλεια, η μοναδική αισθητική του χώρου, η υψηλής ποιότητας cuisine, όσο και το art de la table που δύνανται να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, θα σας μυήσουν στο fine dining, προσφέροντας μία ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία, ικανή να δημιουργήσει τόσο δυνατές συγκινήσεις που θα θέλετε να επαναληφθεί ξανά.

Η Κουζίνα

Το ελληνικό σταμναγκάθι συναντά την ιταλική Polenta, η βανίλια Μαδαγασκάρης φλερτάρει με τα άγρια μανιτάρια της θεσσαλικής γης και το βιολογικό ελαιόλαδο Κρήτης κλείνει επιδεικτικά το μάτι σ’ ένα νεοϋρκέζικο cosmopolitan με χυμό κράνμπερι.

Ο τρόπος μαγειρικής σε κενό αέρος με το sousvide, έχει την ιδιότητα να κρατά όλες τις θρεπτικές ουσίες των υλικών που χρησιμοποιούνται, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους και αναδεικνύοντας τη γεύση τους.

Όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα συγκροτούν το πιο δυνατό γευστικά και ποιοτικά μενού της πόλης.

Η εμπνευσμένη κουζίνα του Apprime δεν υπόσχεται απλά να ικανοποιήσει έναν απαιτητικό ουρανίσκο, αλλά να δημιουργήσει μία γαστριμαργική βιωματική εμπειρία.